Kategória:
Helyi receptek, Húsok, sültek, pörköltek

Cikk írója:
Kiss Alexandra


Rédimódi Étterem


A RÉGIMÓDI ÉTTEREM TÖRTÉNETE PACALPÖRKÖLTTEL KEZDŐDÖTT 

 

A Szarvast Orosházával összekötő főút nem tartozik a legforgalmasabbak közé. A város szélétől, a lehető leglehetetlenebb távolságra, a 4-es kilométerkőnél található a Régi Módi Étterem. Egy hely, amelyik elérte azt, hogy a 44-es út utazói lefordulnak a villanyrendőrnél, és megteszik azt a nyolc kilométert azért, hogy egy jóízűt ebédeljenek. Az étterem 1996 tavaszán, egy pénteki napon nyitott ki. Szakács Mihály, családfő-tulajdonos szerint nagyon jó forgalmuk volt az legelső napon.


- Nem kellett semmi felvezetés, bevezetés, már az első napon jöttek a vendégek?

- Tulajdonképpen igen. Természetesen a városban meghirdettük, hogy pénteken nyitjuk az éttermünket, tehát tudtak róla a szarvasiak. Igaz azt meg mi tudtuk, hogy ha péntek, az Szarvason pacalt jelent. Ezért mi is pacallal hívtuk a vendégeket.

- Tényleg olyan sokan jöttek?

- Igen, nagyon sokan kíváncsiak voltak ránk. A pacal jól sikerült, ezzel elnyertük vendégeink bizalmát, amit azzal háláltak meg, hogy rendszeresen elkezdtek visszatérni hozzánk. Azt mondhatom, hogy a nyitás után szinte egyből megindult nálunk a forgalom, mivel már volt már előéletünk a régi helyünkön.


 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »